Corporate

De mai bine de 15 ani lucram cu oamenii in beneficiul organizatiilor. Tocmai de aceea, in 2012 am deschis parcul de aventura Escapade Adventure Park, pentru a oferi clientilor nostri un spatiu propice organizarii de teambuilding.

Angajatul reprezinta cea mai valoroasa componenta a unei organizatii. Ei sunt cei care contribuie la dezvoltarea unei companii de succes. Noi, transformam Oamenii in echipe, pentru ca asteptarile, motivatiile, obiectivele si mentalitatile lor sa convearga catre un obiectiv comun.

Va oferim timp de calitate petrecut alaturi de colegi, prin activitati de echipa ce presupun cooperare, strategie, creativitate si comunicare, uneori chiar depasirea propriilor limite.

Zi de zi crosetam programe manusa pentru tine si echipa ta!

escapade park_teambuilding corporate_1

Programe

Descarca activitatile noastre de aici

Ficare organizatie este unica, tot asa este si fiecare concept-poveste prin care ne construim programele de teambuilding.

In cadrul programelor de teambuilding outdoor se regasesc activitati precum: Funia CTP, Senila, Ski in echipa, Concurs de taiat lemne si copt clatite, Montarea cortului legati la ochi, Suspendat de un fir, Surfing pe tevi, Canoe pe roti, Panza de paianjen, si multe alte activitati distractive.

Pentru programele de teambuilding indoor putem asigura activitati precum: Sparge gheata, Tabloul echipei, Grafitti, Sarpele orb, Legati de maini, Covorul lui Aladin, Caramizile, etc.

Toate aceste programe au fost special concepute pentru a determina participantii sa lucreze in echipe. Mizam pe crearea unei atmosfere de competitie pentru a motiva paticipantii sa se implice in parcurgerea probelor cat mai eficient. Pe langa aceste atribute, in functie de programul ales, vizam atingerea urmatoarelor obiective: cresterea increderii in sine si in echipa de lucru, sincronizare, indentificarea potentialilor leaderi, orientarea catre solutii, orientarea catre o distribuire eficienta a sarcinilor, consolidarea relatiilor dintre oameni si bineintels distractie si buna dispozitie.

escapade park_paintball_3

Locatie

Ne desfasuram activitatea cu precadere la Escapade Adventure Park, dar la cerere ne deplasam oriunde in tara, deoarece dispunem de propria noastra logistica mobila.

escapade park_teambuilding corporate_4