Paintball

Incercati cele mai noi strategii de lupta pe o suprafata de 800 mp special amenajata pentru a simula cat mai bine conditiile de lupta de pe un camp de razboi.

Participantii la acest joc vor fi impartiti in echipe ce pot fi identificate prin banderole colorate. Echipele pot avea de la 3-4 jucatori pana la 20 de componenti. Fiecare echipa se lupta sa atinga un obiectiv, iar acestea sunt diverse si cuprind printre altele capturarea sau apararea steagului din teren.

O activitate ideala pentru o distractie cu prietenii sau colegii de munca. Va provocam sa va formati cea mai buna echipa, sa va impartiti sarcini pentru a dezvolta cea mai buna strategie de lupta si mai ales sa fiti competitivi si sa castigati. Paintball-ul este o activitate de intarire a caracterului, o activitate din care jucatorii invata despre spiritul de echipa, castiga incredere in ei insisi, dezvolta abilitati de leader. Astfel, jocul de paintball provoaca participantii atat fizic cat si mental.

Paintball-ul combat poate fi ales ca activitate de copiii peste 12 ani si de catre adulti. Razboiul de paintball nu reprezinta niciun pericol, atata timp cat se respecta instructajul facut de catre traineri la inceputul fiecarui joc. Toate partidele sunt atent supervizate de catre trainerii parcului de aventura. Iar regula de baza, in ceea ce priveste siguranta participantilor, este sa nu scoata sub nici o forma masca de protectie atata timp cat se afla in terenul de joc. Incalcarea acestei reguli conduce automat la ELIMINAREA jucatorului.

Echipament: Va punem la dispozitie echipament complet ce include combinezon, masca de protectie, vesta de protectie, arma si bile de vopsea.

Dificultate: medie

Varsta: + 12 ani

Galerie foto