Tir

Tir cu pusca de paintball

Dezvoltati-va concentrarea, echilibrul si orientarea!

Fiecare participat va trage la tinta fixa prin vizorul lunetei. Proiectilele sunt bile de vopsea, care se sparg usor la contact. Pentru aceasta activitate dispunem de doua pachete: unul de 20 de bile si unul de 50 de bile.

Trainerul nostru va explica fiecarui participant cum se foloseste arma, astfel incat sa nu existe niciun pericol de accidentare. Tocmai de aceea, aceasta activitate se adreseaza atat adultilor cat si copiilor. Acestora din urma tirul cu pusca de paintball le poate dezvolta capacitatea de concentrare, echilibrul mental, dar si orientarea.

Dificultate: medie

Varsta: + 7 ani

Galerie foto

Tir cu arcul

Arcul cu sageti este una dintre cele mai vechi arme cunoscute in istoria omenirii, iar noi va provocam sa invatati sa o manuiti. Obiectivul intrecerii este simplu: sagetile trebuie sa ajunga cat mai aproape de centrul tintei.

Tirul cu arcul dezvolta capacitatea de concentrare, spiritul de competitie, dorinta de a fi mereu primul, dar este si o foarte buna forma de relaxare.

Pentru aceasta activitate dispunem de doua pachete: unul de 10 sageti si unul de 20 de sageti. Recomandam tirul cu arcul copiilor peste 7 ani si adultilor.

Pe langa arcul clasic veti putea incerca si arcul cu bile de paintball. Aceasta activitate este recomandata copiilor de peste 12 ani si adultilor.

Dificultate: medie

Varsta: + 7 ani

espacade park_tir cu arcul_1